Wednesday, April 14, 2010

Kemaruk Minyak Pengasih - Berita Harian

Apa nak jadi dengan dunia sekarang. Memang dah nak akhir zaman bila ramai yang mula sanggup melakukan perkara yang salah walaupun untuk tujuan murni.
____________________________________________________
"Tujuan asal saya menjual minyak pengasih ini adalah untuk membantu pasangan suami isteri yang mempunyai masalah rumah tangga kerana ia dipercayai dapat mengembalikan ikatan kasih sayang seperti sedia kala," katanya ketika di temui di sebuah lokasi beli belah terkemuka di sini, semalam.

Dengan jujur, Nor Rohani berkata, kebiasaannya dia turut menawarkan khidmat tambahan kepada pelanggan dengan menitiskan darah yang diambil dari jari kelingking pembeli ke dalam minyak pengasih itu selain membacakan mantera, bagi memastikan kemujarabannya.
"Saya akan bacakan sedikit mantera dengan nama pembeli dan titiskan darah mereka dan setakat ini memang mujarab. Sejak berniaga hampir 10 tahun, belum ada lagi mengadu minyak pengasih yang saya jual tidak mujarab.

_____________________________________________________

Bila yakin dengan cara yang salah itu lebih mujarab, bermulalah perkara yang syirik. Nauzubillah. Syaitan akan bertepuk tangan dengan kejayaan rancangan mereka.... Memang syaitan akan sengaja menjayakan usaha mereka kerana yang penting, mereka telah menjadi syirik dan tidak yakin dengan Al-Quran dan sunnah. Betapa alpanya kita.. :(

1 comment:

  1. best price plus poslaju please... :3

    ReplyDelete